Over ons

Plus Boekhouden is een onderneming, gespecialiseerd in administratieve werkzaamheden en het verlenen van diensten op fiscaal gebied. Door onze ervaring in de bedrijfsadministratie wereld zijn wij bereid om u advies te geven en u te helpen om de juiste keuze te maken.

Wij richten ons voornamelijk op klantgerichtheid, deskundigheid, flexibiliteit en eerlijkheid. Door de grote mate van automatisering binnen het kantoor en het hoge opleidingsniveau zijn wij in staat om hoogwaardige dienstverlening te leveren. Veranderingen in belastingen, strengere regelgeving en financiering. Vrijwel elke ondernemer heeft met deze ontwikkelingen te maken.

Ons doel

Door de grote mate van automatisering binnen het kantoor en het hoge opleidingsniveau zijn wij in staat om hoogwaardige dienstverlening te leveren. Wij nemen u deze zorgen uit handen. Met onze doelstelling, alle administratieve, boekhoudkundige en belastingtechnische zaken in samenwerking optimaal te verzorgen, kunt u zich volledig concentreren op uw eigen onderneming.

Uw administratie uit handen geven is een kwestie van vertrouwen, want vaak komen ook de privé-uitgaven onder de aandacht. Uw administratie of het opstellen van aangifte inkomstenbelasting of aangifte vennootschapsbelasting is een tijdrovende en complexe aangelegenheid. Plus Boekhouden is voor veel ondernemingen een betrouwbare partner gebleken op het gebied van administratieve dienstverlening. Ons administratiekantoor is uw deskundige op dit gebied en is u graag van dienst.

Scroll to top